Технологии

Текстилните продукти в онлайн магазин YouShirt.bg се отпечатват благодарение на DTG печатна технология - иновация в областта на директния пълноцветен печат върху текстил - водеща технология пред сито печата при малки и средни тиражи, а в много случаи, в зависимост от конкретни фактори конкурентна и при големи бройки. Възможността за поръчки за печат върху тениски, дори на една бройка, както и персонализирания тираж при директния печат, правят предлаганата от нас услуга без алтернатива.

Основните преимущества на DTG машините за печат е факта, че няма изискване за минимално количество, предлага уникалното създаване на персонализирани единични бройки, липсват ограничения в цветността и предлага по добро бяло от единичен удър при сито печата.

Благодарение на тази технология вече не е необходимо дизайнерите да опростяват своите идейни проекти заради редица усложнения при останалите технологии, които се отразяват и изключително много върху крайната цена. При директния печат върху тениски цветовата палитра е неограничена, което Ви позволява отпечатването както на едноцветни лога, така и на висококачествени изображения с фотореалистично качество. Тази технология за печат на тениски позволява създаването на меки щампи с ярки цветове, като предлага и отлична устойчивост при пране. Мастилата използвани в този вид принтери са изцяло на водна основа, екологично чисти и са напълно безвредни.

DTG печата намира приложение най-често при облекла, изработени от памук или памучни смеси, въпреки че през последните години с настъпването на новите технологии се забелязва развитие при печат върху тениски от синтетичен произход.

Директния печат върху текстил е отлично решение за реализиране на Вашите идеи върху голям набор от рекламни текстилни продукти – тениски, якета и суичъри, поли, бельо, хавлиени изделия, калъфки за възглавници, чанти, работно облекло и множество други текстилни изделия.

Забравяте за целия процес по подготовката за печат при ситопечата - филми, емулсии, ситорамки, ракели...работата с машините за директен печат на тениски е максимално опростена. При печата върху бели или по-светъли изделия начина, по който трябва да подготвите изображенията не се различава от подготовката при повечето видове печат.

IconДоставка в рамките на 3 работни дни
IconПрез работно време от 9.00 до 17.30 часа.
IconБезплатна доставка - Поръчка над 40 лева
 Iconбезплатно връщане
 при рекламация

Copyright © 2015 Advertising agency S360