Доставка и плащане

I. Доставка

YouShirt доставя продуктите си на територията на град София и цялата страна. За поръчки на стойност над 40.00 лв не се таксува доставка, а за поръчки до 40.00 лв се заплаща доставка:
 •   Доставка за град София - 3 лв.
 •   Доставка за страната - 5 лв.

II. Срок на доставка

Стандартна доставка - в срок до 3 работни дни от момента на потвърждаването на поръчката от наш консултант по имейл или телефон.
В изключително лоши атмосферни условия или поради извънредни ситуации, свързани с логистиката, срокът може да бъде удължен.

III. Условия за връщане на закупената стока

Вие имате право да върнете закупената стока до 14 календарни дни от датата на доставка. Молим Ви продуктите да бъдат разопаковани и преглеждани внимателно, тъй като, ако желаете да върнете продукти те трябва да бъдат със запазен търговски вид /задължително със запазена етикеция и опаковка, да не са носени, прани или гладени/. Разходите по връщане на стока са за сметка на клиента.

В случай на проявено желание за връщане на закупена стока, молим да се свържете с наш представител на телефон 0882 258 824 за уточнение на последващите процедури.


ПЛАЩАНЕ

5.1. Заплащането на поръчаната стока за момента може да се извърши единствено чрез:

•    С „наложен платеж” - плащане в брой на куриера при доставката.

За всяка поръчана стока потребителят трябва да заплати цената, която е обявена в електронния магазин към момента на поръчката. Цената на всяка стока може да се променя динамично.


YouShirt не поема отговорност за изпълнението на поръчки при неточен адрес или данни на получателя.

IconДоставка в рамките на 3 работни дни
IconПрез работно време от 9.00 до 17.30 часа.
IconБезплатна доставка - Поръчка над 40 лева
 Iconбезплатно връщане
 при рекламация

Copyright © 2015 Advertising agency S360